Om S.K.V. A la Kart draaiende te houden, zijn actieve leden onmisbaar! Hieronder staat een overzicht van alle commissies van S.K.V. A la Kart. Heb jij interesse om mee te helpen met een van deze commissies of heb jij een goed idee voor een nieuwe commissie? Neem dan contact op met het bestuur of met een van de leden van de commissie.

A la Krat

A la Krat is de activiteitencommissie van S.K.V. A la Kart. Deze commissie organiseert kartweekenden, simulatie en borrelavonden en excursies.

Leden van A la Krat: Mireille Scholten, Melvin van der Ende, Bart Janssen en Erik van Roekel.

Sim a la Bim

In plaats van het racen op de baan, is het natuurlijk ook leuk om te racen in de digitale wereld. Sim a la Bim is de commissie van S.K.V. A la Kart die interne competities organiseert in verschillende racesims.

Leden van Sim a la Bim: Job Siemerink, Max van der Struijf, Kevin van Dalen, Jesse Metternich

De Moerboeren

Een van de belangrijkste commissies van S.K.V. A la Kart is de materiaalcommissie. Deze commissie organiseert het onderhoud van de karts, zorgt voor voldoende reserve materialen en dergelijke.

Leden van de Materiaalcommissie: Bart Janssen, Remi Jonkman, Erik van Roekel, Erwin Hofman, Melvin van der Ende en Joël Gül.

Media-commissie

De Media-commissie verzorgt de website, nieuwsbrief en social media. Denk hierbij aan het schrijven van artikelen en het maken van promotiefilmpjes.

Leden van de Media-commissie: Remi Jonkman, Melvin van der Ende, Tim Veldhuis en Kevin Vierwind

R&D-commissie

De Research and Development afdeling van A la Kart is een van de grootste binnen het Nederlands studentenkarten. Naast een aantal zeer geheime projecten focust deze commissie zich op dit moment op het ontwikkelen van een state-of-the-art tijdwaarnemingssysteem.

Leden van de R&D-commissie: Remi Jonkman en Bart van der Vaart