Racen Tegen Kanker

Remi maakt een rondje over het TT-circuit. Tijdens de afgelopen TT lukte het zelfs Bo Bendsneyder niet om zo schuin op het rechte stuk te gaan.

Komende woensdag (12 juli) is alweer de 13e editie van Racen Tegen Kanker, op het TT circuit in Assen! A la Kart helpt hier, net als voorgaande jaren (volgens de archieven zelf al sinds voorjaar 2009) weer aan mee. Na jaren de trapauto baan te hebben begeleid, zijn we sinds vorig jaar verantwoordelijk voor het Segway circuit!

 

 

Ook Erik mocht een rondje rijden over het circuit.

 

Net als voorgaande jaren zullen we ook dit jaar al op dinsdag avond naar Assen vertrekken. ‘s Avonds worden de voorbereidingen getroffen voor de volgende dag. Er zullen dan nog geen gasten zijn, waardoor er de mogelijkheid is bij andere deelnemers een kijkje achter de schermen te nemen. Zo konden we vorig jaar zelf (met de Segways) het TT-circuit op! We kunnen overnachten in een van de pitboxen op het circuit. Tijdens de circuit dag zelf zullen we de families begeleiden bij de Segways, maar tussendoor zal er ook tijd zijn om zelf een rondje over het terrein te maken!

Hieronder het verslag van onze eerste deelname, in 2009:

Lijkt het je leuk om mee te gaan of heb je nog vragen? Neem dan contact op met A la Krat! Deelname is geheel gratis en ook voor eten wordt gezorgd!