Karts vrijgegeven en nieuw reserveringssysteem

  • Post author:
  • Post category:Aankondigingen
  • Post comments:0 Comments
  • Post last modified:September 16, 2016

kartenNa een grondige opknap beurt (lees alle details in de komende lustrum editie van de Vrooaa) zijn de karts eindelijk weer klaar om te rijden. Tijdens het winteronderhoud zijn dit jaar naast de gebruikelijke onderdelen ook de motoren geheel gereviseerd. Helaas heeft dit, zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hadden, veel lang geduurd dan aanvankelijk gepland.

Hopelijk zal deze grondige opknapbeurt er de komende jaren voor zorgen dat de karts minder vaak stil staan met kleine problemen. Wanneer je merkt dat er problemen zijn die zich blijven herhalen, of problemen die je zelf al hebt opgelost, meld dit dan bij de Moerboeren (Bart Janssen, Erik van Roekel, Remi Jonkman) of bij het bestuur. Op deze manier kunnen chronische problemen eerder oplossen en de voorraad op pijl houden.

Vanaf nu kan (en moet) er voor het karten weer gereserveerd worden op de site. Dit kan onder het kopje leden en dan kart reserveren. Vanaf een week van tevoren kan er gereserveerd worden. Om te reserveren moet je een account aanmaken op de website, wat kan onder het kopje Leden en dan registreren. De komende tijd zal het systeem nog verbeterd worden, dus wanneer er vragen, tips of opmerkingen zijn, stuur dan een mailtje naar het bestuur.

Veel plezier op de kartbaan!